alligevel tomt

Som Hottie  ovre på HomeMadeHeaven er jeg også startet nyt job. Det ene vikariat løb ud og det andet begyndte, samtidig med at jeg konfirmerede mine 45 vestegnskonfirmander over to dage.

Det kræver lidt mere end blot omstillingsparathed at sige farvel efter 1½ års vikariat og starte på et nyt, inden for få dage. Måske derfor har jeg været mere træt end normal, mere følsesladet og grådlabil end jeg plejer. Men jeg har også sagt farvel til skønne skønne unger, dejlige kollegaer og medarbejdere. Selvom man er vikar, kan man godt gro fast på 1½ år.

Jeg havde søgt den ene af de to stillinger jeg har varetaget og jeg er ikke blevet kaldt til samtale. Jeg vidste godt at muligheden forelå, jeg var forberedt på at det ikke blev mig. Men det føles nu alligevel tomt. For jeg ville gerne have haft stillingen, jeg vil gerne have en fast stilling. Fod under eget alter så at sige.

Så i dag græder jeg tåre fra fortiden. Min lille pige føler sig endnu engang afvist og fortidens følelser forstærker nutidens samme. Et sted inden i ved jeg godt at der er noget andet til mig så, et sted inden i ved jeg at jeg er valgt fra fordi jeg ikke passede ind og min lille pige er vant til aldrig at passe ind nogen steder, så i dag føler jeg et ekko af de 30 år hvor jeg følte mig umådelig forkert.

I søndags blev jeg valgt til, for de næste 2½ md., med blomster og ros fra 100 kirkegængere, i dag har jeg svært ved at se rosen blive til en fremtid for mig. De 15 mails jeg har modtaget med varme, kærlige og rosende ord oven på de tre konfirmationer, mister lidt af glansen. For jeg ved faktisk godt at jeg er god til mit arbejde, men det ved dem der ansætter faktisk ikke. I mit stille sind, ville jeg ønske at nogen ville fortælle min biskop at jeg faktisk har gjort en forskel.

I dag er jeg ked af det.

Reklamer

6 thoughts on “alligevel tomt

Add yours

  1. Årh øv altså 😦
    Nej, det er desværre ikke altid, at ansættelsesudvalget kender alle de gode historier. Har du evt. mulighed for at få en eller flere (skriftlige) anbefalinger fra dine tidligere arbejdspladser?

    1. Det er rigtig svært at komme igennem! Anbefalinger har jeg, og jeg prøver at hive et par ekstra hjem, så det giver et samlet billede af mine to år som præst.

  2. Hvis du er en smule ferm til Photoshop og den slags – måske et mindre program, man kan godt få nogle gratis på nettet (Paint.net, Gimp m.v.) – så ville jeg prøve om ikke man kunne lave en collage og så bruge noget tid på at finde billeder og tage de allerbedste citater fra konfirmanderne og sætte sammen med. Når jeg så søgte job, ville jeg sende denne collage med – og så er det ihvertfald meget tydeligt, at der gemmer sig gode historier, samtidig med at man udskiller sig lidt 🙂

    Kan godt forstå du føler dig afvist, det er dødhamrende lousy, når man får afslag! Sådan en asshat! Du er for god til dem. Jeg ved godt at det ikke hjælper så meget at sige det, men det er du. Du kan noget med ord – og det er der mange præster, der ikke kan. Du skriver med Møllehave’sk visdom, ærlighed og indsigt og det er 100% bedre end de der tørvetrillere med skaldet top, der dårligt kan fylde præstekåben ud…Blev selv konfirmeret af sådan en gammel nisse og gud i himlen, hvor ville jeg have elsket at have sådan en som dig istedet. Som Lady Gaga siger: I’m beautiful in my way, cause God makes no mistakes 😉

    1. Det er en knald god idé og jeg har tænkt i de baner selv. Men det er følelsesporno og ikke velanset i ansøgningsøjemed i her hvor jeg søger. Jeg sendte faktisk et postkort fra min konfirmand med, og den ene kollega synes det var en rigtig god idé og den anden synes det var alt for meget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: