Endnu et hak

IMG_1861 IMG_1846 DSC00995 IMG_1646

Tilbage i november og i december og såmæn også i store dele af januar troede vi herhjemme, at dette snart ville blive vores udsigt, måske ikke på daglig basis – men i det mindste blot 45 min og ikke 8½ time væk. Men rundt om et eller andet hjørne undervejs i forhandlingerne så blev drømme om det store udenlands eventyr erstattet med den virkelighed som vi blev tilbudt. Må mystisk vis, så blev det flotte tilbud vi ikke kunne sige nej til, i løbet af de 3 måneder så forringet at vi blev umådelig bekymret. Ikke kun den naturlige bekymring man har og får når man overvejer at rive alt op med rode og slå sig ned i ukendt territorier. Nej mere bekymringer om pengene ville række, det kan godt være det er billigt at købe bil og jeans i USA, men så stopper det også der. Dækningen for medical care, blev sat til et sted så en fødsel ville koste os  mindst 30.000,- og sidst men ikke mindst så blev min mands arbejdsforhold så uklare og også forringet at vi følte os på enormt gyngende grund.

Jeg behøver ikke nødvendigvis gå med livrem og seler igennem livet – men at blive gravid sætter virkelighed tryghed og vi ved hvad vi har i et helt nyt perspektiv. Firmaet udviste en enorm uvidenhed om de forhold vi ville lande i – en helt manglende basal viden om Health Care, boligforhold, jobmuligheder for gravide hustruer og ikke mindst hvad det var min mand skulle lave derovre? Men det der slog hovedet på sømmet, var at det tilbud og de forhold vi var blevet stillet i udsigt i november, var blevet forringet og firmaet ville ikke spæde til så tilbudet stod intakt.

Så i slutningen af januar stod det klart, vi bliver hvor vi er, her i forstaden hvor alting er så velkendt, trygt og bygningerne er lidt lavere og jeansne 10 gange så dyre.

Men her er udsigten nu slet ikke så ringe endda.

IMG_1500 IMG_1028 IMG_1517 IMG_2644

 

 

Reklamer

8 thoughts on “Endnu et hak

Add yours

  1. Dejlige billeder! Jeg kan bestemt godt forstå jeres valg, nu hvor du snart skal føde. Og her er da også rart i Danmark, selv om I havde glædet jer til oplevelser i USA.

    1. Mon ikke vi finder på at smutte afsted til USA igen, men ingen tvivl om at det er det rigtige at blive her, nu!

      Jeg drømmer jo om at blive sømandspræst, så måske 😀

    1. Tak PP, vi er også dag for dag helt vildt glade.. så det er nok det helt rigtige! Som min mand siger, mon ikke vi lander i NYC igen, jeg tager det som et løfte 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: