Hugh Fearnley-Whittingstall

foto (9)

Jeg er ret tosset med ham her – hans udsendelser fra River Cottage, hans tanker om bæredygtighed og gode råvare. Jeg savner god mad, lavet af gode råvare og som der smager af netop det. I går aftes var vi inviteret i venners lag, hvilket er noget nyt, for normalt er det faktisk altid os der skal inviterer. Hvilket på sin vis også er ok, men i længden lidt trættende – især når man ingen opvaskemaskine har!

Vi fik den lækreste Chilli con Carne jeg længe har smagt, dyb og lidt komplex i smagen og serveret med hjemmelavet guacamole og brød til. Alle celler i min krop danser en lykke dans når den får så god mad – det er lidt sjovt at jeg faktisk stadig kan mærke forskellen på at spise ordenlig mad og så halv og hel fabrikata.

Så i dag, har jeg trosset træthed og manglende energi og presset lidt på, så må jeg se om det i morgen hævner sig. Men nu der er gjort rent i vores forstadshjem, og broccoli, gulerøder, forårsløg, nudler og kalkun, alt sammen økologisk naturligvis, er taget ud af køleskabet og skal tilsammen give en Wok-ret der nok skal få cellerne til at synge igen. På komfuret bobler Puy linserne, som sammen med tomat, avokado, løg og agurk skal gøre det for salaten til i morgen. I dag og i morgen, der spiser vi godt. Så forholder jeg mig til tirsdag, når den lander.

 

Reklamer

2 thoughts on “Hugh Fearnley-Whittingstall

Add yours

  1. Det lyder meget lækkert! Vi skal huske at glæde vores krop med god og nærende mad – tak for anbefalingen af Hugh Fearnley-Whittingstall.

  2. Jeg har sunget Hugh’s prise mange gange, ovre hos mig også. Elsker ham, og har også prøvet rigtig mange af opskrifterne i Kogebogen, som bare er ET MUST, hvis man kan lide ham, og en skatkiste af dejlige grønne retter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: