Nyt skal der til – eller at vende et nyt blad

old-book-open-on-a-wooden-table-seen-from-above_1232-1126

Min veninde har tilmeldt mig en facebook side med købsstop og minimalisme i 2018. Godt inspireret fra den side sad jeg til langt ud på natten og skrev ned hvilke steder jeg gerne ville gøre en indsats i året der kommer, både i privaten og i embedet. Det handler blandt andet om at indse at med hus og have og bil, så skal der et andet fokus på forbrug og mad. Og med fokus på mad, så skal jeg vist en tur omkring min spiseforstyrelse igen. Og før end jeg vidste af det så havde jeg kreeret mig selv en ny blog. Ikke livsmod denne gang men livsmodet. En ny blog – et ny og ubrugt kladehæfte til mål og meninger i det her nye liv vi er flyttet ind i for godt og vel et halvt års tid siden.

Jeg har også skrevet min første blogpost – jeg ville skrive den næste som afsked eller ode til denne blog, som jeg på alle mulige måder har forsømt siden jeg blev mor. Som et krøllet kladehæfte er det blevet forsømt og lagt i glemsel.

Men nyt er ikke altid godt, måske lettere – men på denne blog hører jeg altså hjemme også selvom statestikken for denne blogs besøgstal går i minus hver måned.

Ganske kort, jeg kan ikke være den jeg er – uden at have været den jeg var og den jeg var og det jeg tænkte står her på bloggen.

Velkommen hjem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s